DOLAR
32,3871
EURO
34,7907
ALTIN
2.396,31
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

CHP’nin merakla beklenen Nilüfer Belediye başkan adayı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kulisi’nin Nilüfer Belediyesi için sıklıkla dile getirdiği ismin Turgay Erdem olduğu öğrenildi.

CHP’nin merakla beklenen Nilüfer Belediye başkan adayı belli oldu
A+
A-

SUDE FİLİZ / TAHA TÜTÜNCÜ

Bursa Uludağ Gazetesi Editörü Sude Filiz’in, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kulisi’nden edindiği bilgiye göre, 2024 yerel seçimlerinde Nilüfer Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Turgay Erdem ve Mehmet Turan Tansal‘ın güçlü adaylar olduğu öğrenildi.

Turgay Erdem, 2019 yerel seçimlerinde Nilüfer Belediye Başkanı seçildi. 5 yıldır bu görevi sürdüren Erdem, yeniden aday olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut Belediye Başkanı Turgay Erdem‘in ilk dönemi olmasından dolayı ikinci dönemde de CHP Parti Meclisi’nin gündeminde sıklıkla Turgay Erdem isminin dile getirildiği ve bir adım önde olduğu öğrenildi.

CHP’nin Nilüfer Belediye Başkan adaylığı için Turgay Erdem‘in ismi ön planda olsa da, Mehmet Turan Tansal da güçlü bir rakip olarak öne çıkıyor. Tansal, Nilüfer Belediyesi’nde uzun yıllar başkan yardımcılığı ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundu. Tansal, Nilüfer’in sorunlarını yakından bilen ve çözüm üretecek tecrübeye sahip bir isim olarak görülüyor.