DOLAR
32,3596
EURO
34,7347
ALTIN
2.393,18
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bursa Erzurum Olurlular Derneği Cağ Kebap Futbol Ligi’nde final heyecanı başlıyor

A+
A-

Bursa Erzurum Olurlular Derneği tarafından düzenlenen Bursa Erzurum Olur İlçesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Cağ Kebap Gürsel Bozkurt Doğu Madencilik Ligi’nde dördüncü hafta maçları tamamlandı. Karşılaşmayı izlemeye gelenleri futbola doyuran mücadeleler büyük ilgi topladı.

Bursa Erzurum Olur İlçesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği Cağ Kebap Gürsel Bozkurt Doğu Madencilik Ligi’nde 4. hafta maçları tamamlandı ve grup aşaması sona erdi.

A Grubunda lider Olan Olgunspor ve Akbayırspor yarı finale yükseldi. B Grubunda Olurderespor ve Ormanağzı yarı finale kaldı. B Grubunda Olurderespor ve Olgunspor eşleşti.

A Grubunda ise Akbayırspor ve Ormanağzı karşılaşacak.

Komite başkanı Engin Özdeniz, finale yükselen takımlara başarılar diledi ve turnuvaya gelen seyircilere özellikle teşekkür etti. Ligin ana sponsoru olan Gürsel Bozkurt Doğu Madencilik ve Enerji Yönetim Kuruluna teşekkür ederek final maçında da destek vereceğini belirtti. Sn. Bozkurt maçların süper lig seviyesindeki maçlar gibi heyecan yarattığını da belirtti. Erzurum Olur TV maçları canlı takip etti ve heyecanın yayınlanmasına ortak oldu. Komite Turnuva sorumlusu Erdal Olgun tüm takımlara başarılar diledi ve Bursa Uludağ Gazetesi‘ne turnuva takibini ve detaylarını aktardığı için teşekkür etti.

Komite Turnuva sorumlusu Erdal Olgun bu haftada 3 gol atarak golleri tüm ilçedeki spor sevenlere hediye etti. Bizim için önemli olan Olur ilçesi köyleri ve gençlerinin bir araya gelerek kaynaşması, skor değil dedi ve destekleyen tüm spor severlere teşekkür etti. Olgun, özel olarak Erzurum Bursa Olurlular Dernek Başkanı Fevzinur Dündar’a her hafta gelip maçları izlediği ve desteğini verdiği için teşekkür etti ve final maçına tüm spor severleri davet etti.