DOLAR
32,3549
EURO
34,7957
ALTIN
2.394,30
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bursa Erzurum Olurlular Derneği Cağ Kebap Futbol Ligi’nde kıran kırana mücadele devam ediyor

28.09.2023
A+
A-

Bursa Erzurum Olurlular Derneği tarafından düzenlenen Cağ Kebap Futbol Ligi’nde ikinci hafta maçları tamamlandı. Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı maçlarda, dostluk ve beraberlik ön plandaydı.

Maçlar, Sanat Tv ve Erzurum Olur TV tarafından canlı yayınlandı. Tüm Türkiye’den izlenen maçlar, Bursa Erzurum Olurlular Derneği‘nin kültürel faaliyetlerini tanıtma ve Erzurumluların kaynaşmasını sağlama açısından önemli bir rol oynuyor.

Erzurum Olurlular Dernek Başkanı Fevzinur Dündar, maçları takip ederek takımlara başarılar diledi. Komite Başkanı Erdal Olgun ve Engin Özdeniz ise her hafta maçları takip ederek, daha güzel geçmesini sağladı.

Haftanın en önemli olayı ise Kekikli Köyüspor’dan bir futbolcunun sakatlanarak ameliyat olması oldu. Akbayırspor, pankartla çıkarak futbolcuya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olgun, tüm sporseverleri maçlara davet etti. Maçların her hafta Hamitler Sahası’nda saat 15.00’te başlayıp 19.00’da sona erdiğini belirten Olgun, A Grubu’nda 6, B Grubu’nda ise 6 takım olduğunu ifade etti.

Erdal Olgun, tüm takımlara başarılar dileyerek, “Hak eden şampiyon olsun” dedi ve maçların takipçisi olan Bursa Uludağ Gazetesi‘ne de teşekkür etti.