DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Bursa polisinden Ovaakça’da operasyon

Bursa polisinden Ovaakça’da operasyon
A+
A-

Bursa polisi, Ovaakça bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonda 2 aranan şahıs ve 3 uyuşturucu madde kullanıcısı yakaladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Osmangazi ilçesi Ovaakça bölgesinde 23 Eylül 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilen hareketli ve sabit yol uygulamalarında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyona Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet, TEM, KOM, Güvenlik, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ve Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

Operasyon kapsamında ilk olarak toplamda 383 şahsın UYAP sorgulaması yapıldı. Bu sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan 2 şahıs yakalanarak adalet önüne çıkarıldı. Ayrıca, üzerlerinde uyuşturucu madde bulunan 3 şahıs da operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Operasyon sırasında 132 araç da titizlikle kontrol edildi. Araçların sürücülerine toplamda 87 bin 142 TL idari para cezası uygulandı. Bu cezalar, trafik kurallarına uymayan sürücülerin caydırılması ve trafik güvenliğinin artırılması amacıyla verildi.