DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
28°C
Bursa
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Bursa siyasetinde kartlar yeniden karılıyor

Bursa siyasetinde kartlar yeniden karılıyor
A+
A-

KULİS- Türkiye’de seçim takvimi işlemeye başladı. Her ne kadar bunu Bursa özelinde hissetmesek de takvim işliyor. Bursa’nın deneyimli siyasetçileri de artık pozisyon almaya başlıyor.

Demokrat Parti’de hareketli saatler

Kadro listeleri var olan isimler muhtemel seçim arifesinde tekrar baş role çıkacak siyasetçiler takım elbiselerini kuru temizlemeye verdi. Sahaya çıkmaya gün sayıyorlar. Bunların başında Demokrat Parti var. Bir dönem içsel fırtınalar yaşadı. Şimdilerde durulmuş.

Durulmasının yanı sıra iddialı Bursa halkını kucaklayacak isimler aranıyordu. İşte kulağımıza gelen duyumlara göre DP Bursa Siyasetine yön vermiş biri ile dirsek temasında ki bu isim Bursa’nın tanınan ve sevilen siyasetçilerinden bulmacayı ben kareler halinde sunayım sizlerde Bursa’ya heyecan getirecek.

İl başkanın kim olduğunu çözmeye çalışın, Bursa aslında onu uzun yıllar farklı partiler de tanıdı. Bu kişi sol ve sağ partilerinde görev aldı. Çok önemli bir partinin gençlik kollarında yetişti.

Siyaseti burada öğrendi diyebiliriz.

Bir dönem Ben artık tarafsız biriyim diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Sonra Bursa için yapılacak çok iş var dedi ve yine kolları sıvadı önemli işlere imza attı .

Yine Bursa siyasetinin fırtınalı dönemlerinde biz onu İl Başkanı Erdal Altun’la yan yana meşhur Kültürpark fotoğraflarında görmüştük. Üretken Bursa için elini taşın altına koyabilecek bursa Siyasi nabzını iyi tutabilen. Bir isim işte bugünlerde tekrar sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Umarım yine Bursa siyasetine yön verir.