DOLAR
32,3616
EURO
34,7526
ALTIN
2.407,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bursa Valisi Demirtaş, Barakfakih OSB’yi ziyaret etti

Bursa Valisi Demirtaş, Barakfakih OSB’yi ziyaret etti
A+
A-

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’ni (BOSAB) ziyaret ederek bölgenin ekonomiye olan önemine vurgu yaptı. Yaklaşık 245 hektarlık bir alanda kurulu olan BOSAB, doğa dostu, güçlü ve modern fabrikalarıyla 8 bin kişiye istihdam sağlayarak bölge ekonomisine önemli katkılarda bulunuyor.

Vali Mahmut Demirtaş, BOSAB’ın yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek bölge hakkında detaylı bilgi aldı. Bölgenin altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla hızla geliştiğine dikkat çeken Vali Demirtaş, bölgede gerçekleştirilecek çalışmalar ve projeler hakkında görüşlerini paylaştı. Ayrıca, Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği (BARSİAD) üyeleri ile de bir araya geldi.

BOSAB’ın Müteşebbis Heyet Başkanı ve Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, BOSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Hulusi Burkay ve Burhan Sayılgan ile BARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arif Demirören ve BOSAB Bölge Müdürü Semih İdil de Vali Demirtaş’a eşlik etti.

Vali Mahmut Demirtaş, BOSAB’da faaliyet gösteren Finber Tekstil’i de ziyaret ederek ticari faaliyetler hakkında bilgi aldı. Bölgenin ülke ekonomisi için önemli bir rol oynadığını vurgulayan Vali Demirtaş, “Güçlü ve modern fabrikaları, çevreye duyarlı tesisleri bulunan Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi, ülke ekonomisine önemli hizmetler sunuyor” dedi.