DOLAR
32,3147
EURO
34,6684
ALTIN
2.409,50
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C

Bursa’da tiyatroseverler için bu hafta da keyifli oyunlar var

Bursa Devlet Tiyatrosu, bu hafta aşka, hayal gücüne ve şiire yolculuk yaptırıyor.

Bursa’da tiyatroseverler için bu hafta da keyifli oyunlar var

Bursa Devlet Tiyatrosu, bu hafta da birbirinden farklı ve nitelikli oyunlarla sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. AVP Sahnesi’nde sahnelenecek “Mai ve Siyah” ve “Harikalar Mutfağı” ile Feraizcizade Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek “Şair, Şiir, Şuur” adlı oyunlar, farklı yaş gruplarından izleyicilere hitap ediyor.

Aşkın ve hayallerin büyülü dünyası: “Mai ve Siyah”

Orhan Veli Kanık’ın aynı adlı şiirinden uyarlanan “Mai ve Siyah”, aşkın ve hayallerin büyülü dünyasını anlatıyor. Oyun, Mai ve Siyah adlı iki gencin aşkını, hayallerini ve hayal kırıklığını konu alıyor.

Oyunda Mai karakterini Özge Özacar, Siyah karakterini ise Murat Can Şerbetçioğlu canlandırıyor. Oyunun yönetmenliğini ise Ahmet Sami Özbudak üstleniyor.

“Mai ve Siyah”, AVP Sahnesi’nde 12-13-14-15 Aralık saat 20.00’de, 16 Aralık’ta saat 15.00 ve 20.00’de sahnelenecek.

Çocuklar için eğlenceli bir yolculuk: “Harikalar Mutfağı”

“Harikalar Mutfağı” adlı çocuk oyunu, çocuklara eğlenceli bir yolculuk sunuyor. Oyun, sihirli bir mutfakta yaşanan maceraları konu alıyor.

Oyunda, çocuklara mutfaktaki malzemeleri kullanarak farklı şekillerde pastalar, kurabiyeler ve diğer lezzetli yiyecekler yapmayı öğretecek.

“Harikalar Mutfağı”, AVP Sahnesi’nde 11-17 Aralık saat 14.00’te sahnelenecek.

Şairlerin dünyasına yolculuk: “Şair, Şiir, Şuur”

“Şair, Şiir, Şuur” adlı oyun, şairlerin dünyasına yolculuk ediyor. Oyun, şairlerin şiirlerini, hayallerini ve hayatlarını anlatıyor.

Oyunda, farklı dönemlerden şairlerin şiirleri, müzik ve dans ile bir araya geliyor.

“Şair, Şiir, Şuur”, Feraizcizade Oda Tiyatrosu’nda 14-15-16 Aralık saat 18.00’de sahnelenecek.

ETİKETLER: ,