DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C

Bursa’da tiyatroseverler için zengin bir Aralık programı

Bursa’da tiyatroseverler için zengin bir Aralık programı

Bursa’da tiyatroseverler, Aralık ayında da birbirinden farklı oyunlarla buluşacak. AVP Sahnesi ve Feraizcizade Oda Tiyatrosu, Aralık ayı boyunca zengin bir programla sanatseverleri ağırlayacak.

AVP Sahnesi’nde 5-6-7-8 Aralık saat 20.00’de, 9 Aralık’ta saat 15.00 ve 20.00’de “Tarla Kuşuydu Juliet” oyunu sahnelenecek. Shakespeare’in en sevilen eserlerinden biri olan “Romeo ve Juliet”in yeni bir yorumu olarak karşımıza çıkan oyunda, Romeo ve Juliet’in aşkları, şehirleri birbirinden ayıran düşmanlığın gölgesinde bir şekilde filizleniyor.

AVP Sahnesi’nde 10 Aralık saat 14.00’te ise “Tıngır Mıngır Ülke” çocuk oyunu seyirciyle buluşacak. Çocukların hayal dünyası renkli bir şekilde anlatılıyor. Oyunda, Tıngır Mıngır Ülke’de yaşayan çocuklar, bir gün sihirli bir kaptan buluyorlar. Bu kaptan sayesinde, çocuklar istedikleri her şeye sahip olabiliyorlar.

Feraizcizade Oda Tiyatrosu’nda ise 7-8-9 Aralık saat 18.00’de “Sonum Başlangıcımdır” oyunu sahnelenecek. Bir kadının yaşadığı aşkı ve bu aşkın onu nasıl değiştirdiğini anlatan oyunda, kadın, yaşadığı aşk sayesinde, kendini ve dünyayı yeniden keşfediyor.

Çanakkale Biga ve Balıkesir’de yaşayan çocuklar da “Harikalar Mutfağı” çocuk oyununu ücretsiz olarak izleyebilecek. Çocuklara sağlıklı beslenmenin önemini anlatan oyunda, çocuklar, eğlenceli bir şekilde sağlıklı beslenmenin yollarını öğreniyor.

Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 7 Aralık saat 11.00 ve 14.00’de, Balıkesir Belediyesi Hasan Can Kültür Merkezi’nde ise 9 Aralık saat 11.00 ve 14.00’de sahnelenecek oyun, çocuklara keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunacak.