DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Millet Partisi Genel Başkanı Nacar: Bursa’dan güçlenerek ayrıldık

Millet Partisi Genel Başkanı Nacar: Bursa’dan güçlenerek ayrıldık
A+
A-

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, 5 gün boyunca Bursa’da temaslarda bulundu. Nacar, Bursa’da yaptığı temaslar kapsamında bilim insanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf ve gençlerle bir araya geldi.

Nacar, Bursa’dan ayrılırken yaptığı açıklamada, “Bursa’daki temaslarımız kapsamında çok verimli görüşmeler yaptık. Bursalı mücadelecileri de bir araya topladık. Hemşerilerimiz ile Tophane’den Tarihi Çarşıya ‘Muhteşem Türkiye’ yürüyüşümüzü de yaptık. Ekonomik sıkıntılar karşısında beli iyice bükülen esnafımıza kulak verdik ve parti olarak hazırladığımız çözümleri kendilerine anlattık. Çok önem verdiğimiz gençler ile gerçekleştirdiğimiz özel buluşmada da sorularını yanıtlayıp yol haritamızı onlarla paylaşma imkânı bulduk. İnegöl teşkilatımız ile de ayrıca bir araya gelerek çalışmalarımızı değerlendirdik. Biz, Bursa’dan gücümüze güç katmış bir şekilde ayrıldık.” dedi.

81 ilde kendi adaylarını gösterecekler

Nacar, yerel seçimlere ilişkin de açıklamalarda bulundu. Nacar, 81 ilin tamamında temiz siyaset anlayışıyla kendi adaylarını göstereceklerini ancak ittifak talebi gelirse kurullarda değerlendireceklerini söyledi.

Nacar, “Millet Partisi 14 Mayıs seçimlerine katıldı ve aday gösterdi. 31 Mart seçimlerinde de 81 il, tüm ilçeler ve beldelerde başkan ve meclis üyesi adayları gösterecek. Büyükşehirlerde ve belli başlı ilçelerde diğer partilerden ittifak yapma talebi gelirse de ayrıca yetkili kurullarımızda karar verir ve ona göre hareket ederiz. Amacımız; birleştiren, barıştıran Muhteşem Türkiye projemizin yerelden başlayarak ülkemizin tamamına yayılmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Siyasete soğuk bakıyorlar

Bursa’da vatandaşların siyasete soğuk baktıklarını gördüklerini belirten Nacar, “Siyaseti kirli bir iş gördüklerini söylediler. Oysa siyasetin tertemiz yapılması gerekir. Temiz yapılmayacaksa, hiç yapılmamalı. Toplumun temiz siyasete ihtiyacı var. Biz de Millet Partisi siyaseti temiz yapacak diye yola çıktık. Vatandaşlarımız Türkiye’nin Türkiye’den yönetilmesini istiyorsa Millet Partisi’ne gelsin. Biz önce yerelde ardından da genel seçimlerde başarılı olarak ülkeyi yeniden düzlüğe çıkarmak istiyoruz.” diye konuştu.