DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
25°C
Bursa
25°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
26°C
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Bursa’da trafiğe 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlemesi

Bursa’da trafiğe 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlemesi
30.08.2024
A+
A-

30 Ağustos günü saat 07:00 itibarıyla, etkinlik alanları Altıparmak Caddesi çıkışından başlayarak Devlet Hastanesi önünden Çakır Hamam istikametine doğru uzanacak. Temiz Caddesi, Çakır Hamam Kavşağı, Fomara Kavşağı ve Varyant Altı Zafer Plaza Lambaları gibi önemli noktalar, tören öncesinde, sırasında ve sonrasında yaya ve araç trafiğine kapatılacak.

Bu kapanmalar, Gökdere Meydanı’ndan Setbaşı çıkışına kadar devam edecek ve Şenöz Kavşağından Atatürk Caddesi istikameti ile İnönü Caddesi iniş yolları da etkilenmiş olacak.

Alternatif Güzergahlar

Etkinlik süresince Batı istikametinden merkeze geçmek isteyen sürücülerin, Dikkaldırım – Zübeyde Hanım Çekirge Caddesi – Muradiye Caddesi – Doğumevi Kavşağı – Oulu Caddesi – İzmir Yolu – Mudanya Yolu Çevre Yolu – İstanbul Yolu – Gençosman Kavşağı – Ankara Yolu güzergahını kullanmaları önerilmektedir. Trafik görevlileri ile işaret ve yönlendirmelere uymak, sürücülerin güvenliği açısından büyük önem taşımaktadır.

Ayrıca, trafiğe çıkacak olan vatandaşların mağdur olmamaları için etkinlik süresince toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri tavsiye edilmektedir.