DOLAR
32,4150
EURO
34,8218
ALTIN
2.400,00
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
16°C
Bursa
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

Bursa’da yarından itibaren kış artık kendini hissettirmeye başlıyor.

Bursa’da yarından itibaren kış artık kendini hissettirmeye başlıyor.
A+
A-

Bursa’da bugün sıcaklık en yüksek 23 derece ölçülüyor. Kent genelinde yer yer yağış geçişleri görülecek. Sıcaklık bugünden itibaren kademeli olarak düşecek. Bursa’da pazar günü termometreler en yüksek 14 dereceye kadar inecek! Yarından itibaren yağış şiddetini artıracak. Önümüzdeki pazar Uludağ’da karla karışık yağmurla yer yer kar yağışı bekleniyor!

Sıcaklık bugün en yüksek 23 derece. Hava parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Yarın sıcaklık 21 dereceye inecek. Gök gürültülü sağanak yağış var. 

Cuma Bursalılıarı 20 derecelik sıcaklıkta yine gök gürültülü sağanak yağış karşılayacak. 

Bursa’da termometreler cumartesi 18, pazar 14 dereceye inecek. Her iki gün de gök gürültülü sağanak yağış kentte etkili olmayı sürdürecek. 

Gece saatlerinde sıcaklık artık 7 dereceye kadar iniyor. 

Öte yandan Uludağ’da önümüzdeki pazar gece sıcaklık 1 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji yetkilileri karla karışık yağmurla, yer yer kar yağışı görülebileceğini bildirdi.

ETİKETLER: , ,