DOLAR
32,2917
EURO
34,6648
ALTIN
2.404,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Bursa’da yol uygulamasında 3 zanlı yakalandı

Bursa’da yol uygulamasında 3 zanlı yakalandı
A+
A-

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Yıldırım ilçesinde yol uygulaması düzenledi. Uygulama sonucunda aranan 3 şahıs yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen yol uygulamaları sonucunda çeşitli suçlardan aranan 3 şahsın yakalandığını ve 129 bin 226 TL idari para cezasının uygulandığını duyurdu. Yapılan çalışmada 937 kişinin sorgulandığı belirtildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Yıldırım İlçesi Demetevler, Şirinevler ve Değirmenönü bölgelerinde 21 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen yol uygulamalarını duyurdu. Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet, TEM, KOM, Güvenlik, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamalarda toplam 937 kişinin UYAP sorgulamasının yapıldığı ifade edildi.

Yapılan uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 3 şüpheli şahsın yakalandığı ve üzerlerinde bir adet ruhsatsız silah ile bu silaha ait 22 adet fişek ve bir miktar uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi. Bu şüpheli şahısların gözaltına alındığı ifade edildi.

Ayrıca uygulama sırasında 173 aracın sorgulandığı ve 24 araca toplamda 129 bin 226 TL idari para cezası uygulandığı açıklandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği bu yol uygulamalarının şehirdeki güvenliği artırmak ve suçla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği bildirildi.