Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Bursa’daki bungalov evler ziyaretçilerini ağırlamaya başladı

Bursa’daki bungalov evler ziyaretçilerini ağırlamaya başladı
A+
A-

Türkiye’nin en ünlü piknik ve mesire alanlarından biri olan Kocayayla, 400 dönümlük mera ve çayıra sahip. Bin 200 metre rakımda bulunan yayla bol oksijenli havası ile hastalar tarafından şifa bulmak için ziyaret ediliyor. Yaylanın etrafı çam, gürgen, meşe ve alıç ağaçlarıyla çevrili. Kocayayla, ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor. Kocayayla’ya yapılan bungalov evler faaliyete girdi. Yaylada konaklamak isteyen vatandaşlar bungalov evlere büyük rağbet gösteriyor.

Bungalov Evler

4 kişilik ailenin rahatlıkla konaklayabileceği bungalovlarda bir evde bulunan her şey mevcut. Burada konaklayan vatandaşlar tabiatla baş başa bir gün geçiriyor. Bungalov evler günlüğü 350 liraya kiralanıyor.

Keles Belediyesi‘nin yaptığı bungalov evler hizmete girerken, Büyükşehir Belediyesi‘nin yaptıklarının da inşaatı devam ediyor. Kocayayla, ormanda güzel vakit geçirmek isteyenleri bekliyor.

Bungalov Evler

Kocayayla’yı ziyaret eden vatandaşlar, “Burada çok güzel vakit geçirdik. Evler muhteşem. Ormanların içinde kurulan bungalov evlerde ailece konakladık. Burada güne zinde başlıyoruz. Buranın havası ve doğası muhteşem. Günlüğü 350 liraya konaklanabiliyoruz. Evlerde her şey mevcut. Sıcak suyu, ısıtıcısı, mutfağı banyosu, normal bir evden farksız burada şehrin karmaşasından uzaklaşıp kafanızı dinliyorsunuz. Herkese tavsiye ediyoruz. Burada yaz kış konaklamak ayrı bir güzel” dedi.

Bungalov Evler