Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C

Bursa’daki Memur Sen Üyelerine Özel İndirimler

Bursa’daki Memur Sen Üyelerine Özel İndirimler
A+
A-

Memur Sen Bursa İl Temsilciliği, Bursa Kebap Evi ile indirim protokolü imzaladı. Bu anlaşma doğrultusunda, Memur Sen Bursa üyeleri, Parkur AVM ve Anatolium AVM şubelerinde Bursa Kebap Evi’nin tüm ürünlerinden %15 indirimli olarak faydalanabilecekler.

Memur Sen Bursa İl Temsilciliği her alanda üyelerinin haklarını iyileştirmeye devam ederken, indirim protokolü anlaşmalarıyla üyelerine avantajlar sunmaya devam ediyor.

Memur Sen Bursa İl Temsilcisi Ramazan Acar, Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç ile Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’nde bir araya geldi. Memur Sen Bursa üyelerinin Bursa Kebap Evi’nin Parkur AVM ve Anatolium AVM şubelerinde indirimli faydalanmasını sağlayacak indirim protokolüne imza atıldı.

ACAR, “SAHADA VE MASADA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Anlaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Acar, “Türkiye’nin en büyük emek örgütü Memur-Sen’nin Bursa İl Temsilciliği olarak yerelde ve genelde, sahada ve masada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üyelerimizin refah düzeyinin artıracak, haklarını koruyacak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. İndirim protokolü anlaşmamız tüm üyelerimize hayırlı olsun. İlgilerinden dolayı Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

GENÇ, “BURSA’NIN LEZZETLERİNİ DÜNYA İLE BULUŞTURUYORUZ”

Bursa Kebap Evi CEO’su Hüseyin Genç ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Dünya genelinde 10 farklı ülkede 122 şubede restoranları ile Türk Mutfağı’nın global bir aktörü haline gelen Bursa Kebap Evi, Bursa’nın eşsiz lezzetlerini Türkiye ve dünyayla buluşturmayı sürdürüyor. 2016 yılında Avrupa’nın en prestijli ödülü olan “ITQI” Üstün lezzet ödülü alarak kalitemizi kanıtladık. Bursa bizim için çok özel ve değerli bu alanda farklı çalışmalarımız da olacak. Memur Sen Bursa üyeleri için geçerli olacak indirimimiz hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.