DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C

BUSADER Gökhan Çınar’ı ağırladı

BUSADER Gökhan Çınar’ı ağırladı
A+
A-

Federasyon yapısını tamamlamak için artık gün sayan Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (BUSADER), ünlü Psikolog Gökhan Çınar’ı ağırladı. Katarsis programıyla tanınan Çınar, ‘Beni Ne Durduruyor’ isimli söyleşisinde insanların hayatta karşılaştığı psikolojik engellere göndermeler yaptı.

Zerrin Özgüle başkanlığında Bursa’dan yola çıkan ‘iyilik’ hareketi olan, bugün bir çok şehre yayılarak büyümeye devam eden BUSADER, bir yandan federasyon olmak için gün sayarken, diğer yandan da sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Etkinlik dizisine bir yenisini daha ekleyen BUSADER, Podyum Davat’te gerçekleşen buluşmada Katarsis programıyla tanınan Uzman Klinik Psikolog, Psikoterapist, Yazar, Yapımcı Gökhan Çınar’ı üyeleriyle buluşturdu.

Büyük ilgi gören ‘Beni Ne Durduruyor’ isimli söyleşide hayatta karşılaştığımız psikolojik engellere örneklerle değinen Çınar, salonda adeta küçük çaplı bir toplu terapi gerçekleştirdi. Söyleşisinde çocuk gelişimi ve ergenlik konuları üzerinde de duran Çınar, ergenliği bastırılmış bir çok insanın 30’lu hatta 40’lı yaşlarında bunun patlamasını yaşadığını söyleyerek, “Sokakta binlerce ergen yetişkin var…” sözleriyle dikkat çekti. İlgiyle izlenen söyleşisinde katılımcıların sorularını da yanıtlayan Çınar, etkinliğin sonunda BUSADER Bursa Başkanı Tülin Günbatılı tarafından plaketle ödüllendirildi.

ETİKETLER: