DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Büyükşehirli sporcuların sağlığı Medicabil’e emanet

Büyükşehirli sporcuların sağlığı Medicabil’e emanet
A+
A-

Özel Medicabil Hastanesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları, idari personeli ve birinci derece yakınları Özel Medicabil Hastanesi’nin imkanlarından indirimli olarak faydanalanacak.

Bursa Büyükşehir Tarihi Belediye Binası’nda gerçekleştirilen protokol imzalama törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen,  Medicabil Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Dr. Özcan Akan’ın yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri katıldı.

Protokolün imzalanma töreninde konuşan Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, Medicabil olarak ortopedi ağırlıklı bir hastane olduklarını ve bu alanda önemli başarılara imza attıklarını belirterek Bursa Büyükşehir Belediyespor’lu genç sporcularına hizmet vermekten kıvanç duyacaklarını ifade etti. Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen sözlerinin devamında, “İnşallah sporcularımız sağlıklı, sıhhatli bir sezon geçirirler.  Tedavi edilemeyecek bir sakatlık olmaması temennisindeyiz. Biz tabi tüm imkanlarımızla sporcularımız ve kıymetli ailelerinin hizmetinde olacağız” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü  sporcuları ve birinci derece yakınları Özel Medicabil Hastanesi’nden uygun koşullarda faydalanabilecekler. Özel Medicabil Hastanesi’nin değerli yöneticilerine hem Bursa Büyükşehir Belediyespor’a verdikleri destek ve  duyarlılıkları için çok teşekkür ederim. Bu vesileyle tüm sporcularımıza öncelikle sağlıklık, sakatlıksız bir sezon diliyoruz. İnşallah sağlıkla ilgili bir sorun olmadan sezon tamamlanır. Sağlıkla ilgili bir sorun olsa da Medicabil Hastanesi’nin gereken her türlü  desteği ve katkıyı vereceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Tören sonrası Başkan Aktaş tarafından Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’e Medicabil yazılı Bursa Büyükşehir Belediyespor forması hediye edildi.