DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
27°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
28°C

Meteoroloji’den Bursa’ya uyarı: Çöl sıcakları geliyor

A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunun detaylarını açıkladı. Mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığının artacağı ve ülke genelinde çöl sıcaklıklarının hakim olacağı belirtildi. Bursa için 14 Eylül 2022 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde bugünden itibaren sıcaklık yeniden yükselişe geçiyor. Az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler hafta sonuna kadar 36 dereceye kadar tırmanacak.

Meteoroloji: Bursa’da sıcaklıklar artacak

Haftanın üçüncü iş gününe sabah 13 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim. Öğle saatlerine doğru sıcaklık 19 dereceye yükselirken az bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili olmaya devam ediyor.

Öğle saatlerinde de az bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 24 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Öğle saatleri sonrası bol güneşli gökyüzünün boy göstereceği Bursa genelinde termometreler en yüksek 26 dereceyi gösteriyor.

Akşam saatlerine kadar devam eden boş güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 24 derece bandında seyrederken, akşam saatleri sonrası sıcaklık20 dereceye kadar düşüyor. Gece saatlerinde ise termometreler 18 derece seviyelerine geriliyor.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Batı ve Orta Karadeniz kıyıları,Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Tokat, Muş ve Hatay çevreleri, Adana ve Osmaniye’nin güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trabzon’un doğu ilçeleri, Rize çevreleri ve Artvin’in kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Çöl sıcakları geliyor (bugün hava nasıl olacak) - 3

Hafta sonunun ilk gününde ise sabah saatlerinde Bursa’da termometreler 21 dereceyi gösteriyor. Şehir genelinde tüm gün etkili olacak olan güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 36 derecelere kadar yükselirken, bunaltıcı hava devam ediyor olacak.

Hafta sonunun son gününde sabah saatlerinde 24 derece olarak ölçülen sıcaklıkla birlikte şehir genelinde yazdan kalma hafta sonu yaşanırken, gün içerisinde bol güneşli gökyüzü etkili olmaya devam ediyor. Ölçülen sıcaklık 36 dereceye kadar tırmanırken, yakıcı bir gün Bursalıları bekliyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (14 EYLÜL 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ