Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Cerrah Mahallesi’ne modern futbol tesisi

Cerrah Mahallesi’ne modern futbol tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri spora teşvik etmek amacıyla kenti yeni yeni spor tesisleriyle donatmaya devam ediyor.

Bu kapsamda İnegöl’ün Cerrah Mahallesi’ne de modern bir futbol tesisi kazandırıldı.

Sentetik çim halı saha, 4 adet soyunma odası, 125 kişilik seyirci tribünü ve çevre düzenlemeleriyle donatılan tesis, Cerrah Spor Kulübü başta olmak üzere bölge gençlerine hizmet verecek.

Tesisin açılışı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Milletvekilleri Mustafa Varank ve Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Cerrah Spor Kulübü Başkanı Recep Okumuş, bölge sakinleri ve sporcu gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sporun gençlerin gelişimi için önemli bir araç olduğunu belirterek, “Spor, sadece fiziksel gelişime katkı sağlamaz, aynı zamanda gençlerin disiplinli, dürüst ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesine de yardımcı olur. Bu nedenle spor tesislerine büyük önem veriyoruz. İnegöl’de de birçok spor branşıyla ilgili altyapımız güçlü ancak yeni tesisler de yapmak gerekiyor. Bu doğrultuda Cerrah Mahallemize de modern bir futbol tesisi kazandırdık. Tesisimiz, Cerrah Spor Kulübü’nün yanı sıra bölge gençlerinin de kullanımına açık olacak. Hayırlı olsun” dedi.

Bursa Milletvekili Mustafa Varank da tesisin bölgeye önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, “Bursa’nın her köşesinde yatırımlar devam ediyor. Bu yatırımlar sayesinde şehrimiz, daha yaşanabilir ve daha modern bir hale geliyor. Cerrah Mahallesi’ne kazandırılan bu tesis de bölge halkına ve gençlere büyük bir hizmet olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da tesisin İnegöl’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemizdeki spor altyapısını güçlendirmek için çalışıyoruz. Cerrah Mahallesi’ne kazandırılan bu tesis de bu kapsamda önemli bir yatırım. Tesisimizin bölge gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Cerrah Spor Kulübü Başkanı Recep Okumuş da tesisin yıllardır özlemle bekledikleri bir yatırım olduğunu belirterek, “Bu tesisin bölgemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Tesisimiz, gençlerimizin spor yapma imkanı bulmasına ve kendilerini geliştirmelerine önemli katkı sağlayacak” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesilerek, Cerrah Spor Tesisleri hizmete açıldı.