DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konuşuyor : Kısıtlama mı geliyor ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konuşuyor : Kısıtlama mı geliyor ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Tekirdağ Şehir Hastanesinin Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki 105. Topçu Alay Komutanlığında düzenlenen 41. Komando Tugay Komutanlığı Sancak Verme Törenine katıldıktan sonra Valiliği ziyaret etti. Daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Namık Kemal Stadı’nda gerçekleştirilen AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldıktan sonra  Tekirdağ Şehir Hastanesi Açılış Töreni’ne iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Şehir Hastanesi Açılış Töreni’nde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Seçim meydanlarında ne söz verdiysek, göreve geldiğimizde onları tek tek hayata geçirmenin çabası içindeyiz.

Girdiğimiz her seçimde bizi zafere taşıyan, 18 yıldır bizi iktidarda tutan sır, 83 milyonun her biriyle tesis ettiğimiz sarsılmaz bağdır.

KORONAVİRÜS SALGINI

“Kovid-19 hastalığının bir süre daha bizimle olacağının farkındayız. Nitekim son haftalarda dünya genelinde vaka, hasta ve vefat sayılarında yaşanan tırmanış, bu acı gerçeği hepimize hatırlatmaktadır.”

“Koronavirüsün ilacı veya aşısı bulunan kadar mücadeleyi sürdürmemiz gerekiyor.”

Gereken tedbirleri almaktan çekinmeyeceğiz.

Ayrıntılar gelecek…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Talebimiz, her vatandaşımızın istisnasız tedbirlere uyarak bu mücadeleye katkı vermesidir. Bunu bir vatandaşlık görevi olarak görüyorum, kul hakkı olduğuna inanıyorum. Bu vesileyle eşinin, dostunun hakkını koruyan, tedbirlere uyarak bu mücadeleye katkı veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Ülke genelinde farklılıklar olsa da özellikle İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerimizde hastalığın bulaşma hızının arttığını görüyoruz.”