DOLAR
32,7682
EURO
35,0901
ALTIN
2.459,44
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
32°C
Bursa
32°C
Açık
Pazartesi Açık
33°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
32°C

Dağyenice Ultra Trail Başlıyor

Spor ve doğa severlerin merakla beklediği SPX Dağyenice Ultra Trail koşusuna geri sayım başladı.

Dağyenice Ultra Trail Başlıyor

TAHA TÜTÜNCÜ

Yurtiçi ve yurtdışından yarışmacıların katılacağı SPX Dağyenice Ultra Trail koşusu lansman toplantısı İbrahim Yazıcıoğlu Stadyumu’nda yapıldı.

Dağyenice Ultra Trail koşusu, Dağyenice köyünden başlayıp birbirinden güzel göllerden geçen, 24-25 Mayıs tarihlerinde yapılacak koşu yarışması, 6 farklı güzergaha ev sahipliği yapıyor. Misia bölgesini de kapsayan bu güzergah 1500’e yakın koşucuya ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin ilk gece maratonu olma özelliğine sahip SPX Dağyenice Ultra Trail 22 saatlik bir koşu süresini kapsayacak.

SPORCULAR YEŞİL BURSA’YI GEZECEK

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, “Nilüfer Belediyesi olarak bu güzel yarışmaya ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Yeşil Bursa’nın yeşil kısmını sporcularımıza ve siz takipçilerimize göstermekten mutluluk duyuyoruz. Tarihi Misia yollarımızdan bu sporcularımız koşacaklar. Gerek göl kenarlarından, gerek dağ yollarından koşarak Bursa’nın yeşilini görme fırsatı yakalayacaklar. Güzel bir yarışma olmasını diliyorum.

Oktar Perakende Direktörü Fırat Tekin, “İlk gününden beri takipçisi olduğumuz Dağyenice Ultra Trail koşusu Türkiye’de en büyük ilgi gören koşulardan birisi oldu. Bu yıl 3’üncüsünü düzenliyoruz. Bu tarz yarışların daha güzel yapılabilmesi için yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu organizasyonda ev sahipliği yapan başta Nilüfer Belediyesi olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür ediyorum. Son 2 yıldır parkurda koşan birisi olarak sporcularımızı çok güzel bir parkur beklediğini söylemek isterim.”

Copq Isı Sistemleri Pazarlama Müdürü Ekrem Serman Erdem, “Bu koşunun ilk yılından beri ana sponsoru olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Copa ısı sistemleri Bursa merkezli olarak tüm Türkiye ve yurtdışına ısı sistemlerini ulaştırmaya çalışıyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana sporcularımıza daima destek olduk. İlerleyen zamanlarda da sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Dağyenice Ultra Trail koşusu için geri sayım başladı. İlk yılından beri takipçisi olduğumuz bu koşu yarışmasına bu yılda desteğimizi sürdüreceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim.”

TÜRKİYE’NİN İLK GECE MARATONU

Yarıl Direktörü Erçin Çaçar, “Her yıl yarışımızı geliştirerek bir üst seviyeye çıkıyoruz. 10 farklı ülkeden katılacak koşucuları 6 farklı parkur bekliyor. Türkiye’nin ilk gece başlayan koşu maratonu olan bu koşu Nefes Dağyenice Doğada Tesisi’nde gerçekleştirilecek. Yaklaşık 22 saatlik bir koşu yarışmacılarımızı bekliyor. Yarışmacılar ile bende iç içe olup bu heyecanı beraber yaşayacağım.” ifadelerini kullandı.