DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

ECS Elektrik sektörde çeyrek asrı devirdi

A+
A-

Başta otomotiv olmak üzere çeşitli sektörlere yönelik kablo demeti üreten ve dünyadaki yüzbinlerce araçta imzası olan ECS Elektrik, kuruluşunun 25.yılını çalışanlarıyla kutladı. Bursa OSB’de toplamda 12 bin metrekarelik iki ayrı üretim tesisinde yüzde 80’i kadın olmak üzere toplam 630 çalışanıyla kablo ve elektrik tesisatı üreten ECS’nin 25. yıl kutlama töreninde 10 yıl ve üstü çalışanlara plaket verildi.

2022 yılında bugüne değin 4 milyon parça tesisat üretimi gerçekleştiren ECS Elektrik’in Nilüfer Davet’teki 25. Yıl gecesine Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özcan, Genel Müdür Tarık Sehatlı, Genel Müdür Yardımcıları Kevser Şanlı ve Serkan Akengin ve Satış Müdürü Fatma Zehra Özcan ile İK Direktörü Harun Çiçek’in yanı sıra fabrika çalışanları katıldı.

Yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine kaliteli ürün sunabilmek hedefiyle Ar-Ge çalışmalarına hız veren ECS Elektrik’in 25. yıl gecesinin açılışında konuşarak günün anlam ve önemine değinen ECS Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özcan, yıllardır çalışan ve yöneticisiyle beraber bir aile anlayışı çerçevesinde hareket ederek başarıya ulaştıklarının altını çizdi.

Özcan, Türk insanının girişimci ve çalışkan olduğuna dikkat çektiği konuşmasının devamında, “150 m2’de başladık şu an Bursa Organize sanayi Bölgesi’nde 12000 m2 üretim alanına ulaştık. Şirketinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Dünyada yürüyen yüzbinler araçta bizlerin emeği var. Tarlasını süren çiftçilerin traktörlerinde, iş makinelerinde hepimizin emeği var. 13 kişiyle çıktığımız yola bugün 630 kişiyle devam ediyoruz. Elbette ilk üretime başladığımızda çok zorluk yaşadık benimle birlikte bu zorluklara göğüs geren çok sayıda çalışma arkadaşımızda aramızda. Kendilerine hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Gelecek hayallerimizden hiç vazgeçmedik adım adım zorlukları aşa aşa şu anki tabloya geldik. Biz 630 kişilik büyük bir aile olduğumuz için bu başarıları yakaladık. Önümüze koyduğumuz hedeflerimize de sizlerle çalışarak onlara ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm çalışan emek veren hepinize teşekkür ederim” dedi.

25 yıllık köklü bir tecrübeye sahip ECS Elektrik’te çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Genel Müdür Tarık Sehatlı ise, “Tüm birimlerdeki çalışma arkadaşlarımla kurduğum bağdan çok memnunum. Her arkadaşımız bizim için çok değerlidir. ECS’nin geçmişine ışık tutan fotoğraflara baktığımızda aile olmanın, paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha hatırlattı” şeklinde konuştu.

Çalışanlarının yüzde 80’inin kadın olduğuna dikkat çeken ECS Elektrik Satış Müdürü Fatma Zehra Özcan da, “Firmamızda kurucumuzun da sürekli mutluluğunu ifade ettiği gibi, çok sayıda kadın istihdam ediliyor. Biz de bununla gurur duyuyoruz. Herkes kardeşini, ablasını, eşini buraya güvenle gönderiyor. Bu aile ortamında bulunmaktan ve şahitlik etmekten mutluluk duyuyorum. Ben ECS çatısı altında 5’inci yılımı bitirdim. Bundan sonra da inşallah sizinle birlikte daha büyük hedeflere ulaşırız” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından çalışanların gönüllerince eğlendiği ve 25’inci yıl pastasının da kesildiği gecede ECS Elektrik’te 10 ile 20 yıl süre ile görev yapan toplam 32 çalışana teşekkür plaketleri takdim edildi.  15 – 20 yılını dolduran 3 çalışana plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özcan takdim etti. 

ETİKETLER: