DOLAR
32,2766
EURO
34,7869
ALTIN
2.449,39
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Açık
20°C

Elli yıllık Bitmeyen Sevda klip oldu

Elli yıllık Bitmeyen Sevda klip oldu
A+
A-

Emekli olduktan sonra Didim’de yaşamlarını sürdüren 49 yıllık birlikteliğin mimarları “Bitmeyen Sevda” nın kahramanları Nebahat Teyze ve Nurettin Amca’nın 49 sene önce başlayan muhabbetlerinin sırrı, sevginin hakim olduğu bir dil.

DİDİMA HABER
“Sevgi her dilde aynı. Yeterki ona saygı duy” diyen Nebahat- Nurettin çifti, “Birbirimize olan sevdamız her geçen gün artarak devam etti. Bunun tek nedeni birbirimize duyduğumuz saygı” diyen mutlu çiftin Sevgililer gününde, Didim’e olan Sevdalarını da katarak, güzel bir gün geçirten Didim Belediyesi, Bitmeyen Sevdanın kahramanlarını Didim’in eşsiz güzelliği ile birleştirerek, çekimlerini yaptığı videolarla ölümsüzleştirdi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ” Didim’imizin güzel yürekli insanları, birlerine olan sevgilerinin büyüklüğü ile bilinen Nebahat Ablamız ve Nurettin Ağabeyimiz ile sevdalarını konuştuk. Onların birbirlerine olan saygı ve sevgilerini, Didim’in güzellikleri ile birleştirerek kendilerine ve Didimlilere Sevgililer Günü’nde armağan ettik. Kendilerine ‘Bitmeyen Sevda’larını yaşayacakları sağlıklı uzun ömürler diliyorum, Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun.” dedi.