DOLAR 42,4433 EURO 49,3649 STERLİN 56,4180 GRAM ALTIN 5.663,63 BIST 100 10.914,65 BITCOIN $90.956
Facebook TwitterX Instagram YouTube

Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Emir Aşarı’dan dünyanın en zor pistinden Türkiye’ye ikincilik

Nürburgring Dayanıklılık Serisi’nde Türkiye’yi temsil eden iş adamı ve otomobil yarışçısı Emir Aşarı, V2T kategorisini ikinci olarak tamamladı. Türkiye’nin teknoloji partneri Tezmaksan’ın sponsorluğu

Giriş: 28.09.2020 12:44
Paylaş
Emir Aşarı’dan dünyanın en zor pistinden Türkiye’ye ikincilik

Nürburgring Dayanıklılık Serisi’nde Türkiye’yi temsil eden iş adamı ve otomobil yarışçısı Emir Aşarı, V2T kategorisini ikinci olarak tamamladı. Türkiye’nin teknoloji partneri Tezmaksan’ın sponsorluğunda BMW 330i ile yarışan Aşarı, 2021 yılında serinin bir üst klasmanı olan TCR kategorisinde yarışacağını açıkladı.

Dünyanın en zor ve tehlikeli pistlerinden biri kabul edilen Nürburgring Dayanıklılık Serisi’nde Türkiye’yi temsil eden iş adamı ve otomobil yarışçısı Emir Aşarı, V2T kategorisini ikinci olarak tamamladı. Türkiye’nin teknoloji partneri Tezmaksan sponsorluğunda BMW 330i ile yarışan Aşarı’ya yarış pistlerinin ünlü pilotları Bjoern Simmon, Torsten Kranz ve Luis Ramirez eşlik etti.

24 Eylül’de başlayan V2T kategorisine gündüz ve gece yapılan sıralama turları sonucunda 2. sıradan başlamaya hak kazanan Aşarı, 26 Eylül’de devam eden ve 24 saat süren etabı da ikinci olarak tamamladı. Aşarı, Türkiye’yi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadığını ve hedefinin Nürburgring Dayanıklılık Serisinin daha üst etabı olan TCR kategorisinde koltuk bulmak olduğunu ifade etti.

Nürburgring Dayanıklılık Serisi’nde 3 yıldır Türkiye’yi başarı ile temsil eden iş adamı ve otomobil yarışçısı Emir Aşarı, 2021 yılında TCR kategorisinde yarışmak istediğini ve seriyi en üst sırada bitirmek için önlerinde zorlu bir hazırlık sürecinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Haber Arama