Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Eşcinsel İmam Türkiye’de İslam’ı anlatacak!

A+
A-

Batı’nın “Eşcinsel İmam” olarak tanımladığı ve destek verdiği Mohamed Zahed isimli bir kişi, 7-11 Kasım’da İstanbul’da konferans verecek.

Fransa’da siyahi bir erkekle evli olan Eşcinsel İmam Mohamed Zahed Türkiye’de İslam’ı anlatacak. LGBT dayatmasına karşı ailelerin bir araya gelerek eylem yaptığı bu günlerde skandal bir gerçek ortaya çıktı. Türkiye’de yüzlerce şubesi bulunan Garanti BBVA, LGBT sapkınlığına açıkça destek olacak.

Konferansın iptali için yoğun baskı var

Fransa’da faaliyetlerini yürüten ve “Eşcinsel İmam” olarak bilinen Müslüman LGBT’liler Derneği’nin kurucusu Dr. Ludovic-Mohamed Zahed, Garanti Bankası ve Bayer sponsorluğu ile İstanbul’da konferans vermek üzere Türkiye’ye geliyor. 7-11 Kasım tarihlerinde düzenlenmesi planlanan konferans için sosyal medyada Müslümanlar tarafından tepki paylaşımları yapılıyor. Müslümanlar, konferansın iptal edilmesi için çağrılar yapıyor.

ETİKETLER: