DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Açık
25°C

Eyrice ADSM, ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda çalışanlarını ödüllendirdi

Eyrice ADSM, ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nda çalışanlarını ödüllendirdi
A+
A-

Bursa’nın ilk ve tek A grubu ağız ve diş sağlığı merkezi olan Eyrice ADSM, ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ kapsamında Almira Hotel’de bir program düzenledi.

Programda, Eyrice ADSM Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, Genel Müdürü Kürşad Behman Eyrice ve çalışanlar bir araya geldi.

Eyrice ADSM Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Eyrice, konuşmasında, “Diş hekimlerimiz, hekimlik mesleğinin en güzel örneklerini veriyor ve diş sağlığımız için özverili çalışmalar sergiliyorlar. Gülüşümüzü güzelleştiren tüm diş hekimlerimizin ’22 Kasım Diş Hekimleri Günü’ kutlu olsun” dedi.

Eyrice, Eyrice ADSM’yi kurarken hayallerinin olduğunu belirterek, “Uzun yıllar bu camianın içinde olmanın getirdiği önemli tecrübelerimiz vardı. Diş tedavilerinde yaşanan sorunları, hastaların çektikleri sıkıntıları birebir gözlemlemiştik. Ve hastaların yaşadıkları sorunların çözülerek, dünya standartlarında bir hizmet almalarını amaç edindik. Örnek bir sağlık tesisi kuralım ve başta Bursa olmak üzere yakın bölgelere dünya standartlarında hizmet verelim dedik. Hedefimize ulaşmak için, hiçbir şeyden kaçınmadık, gereken tüm fiziki yatırımları yaptık” diye konuştu.

Eyrice, iki yıl önce, şehrin en prestijli lokasyonunda kapılarını açtıklarını hatırlatarak, “Heyecanımız hala aynı şekilde. Bize gösterilen ilgi, Bursamız’ın bu hizmetlere ne kadar ihtiyaç duyduğunun göstergesidir. Bizler de 7 gün 24 saat çalışarak bu hizmetleri şehrimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Eyrice, diş protez üretimi konusunda TEKNOSAB’da dünya standartlarında bir fabrika için hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, “Eyrice Dental Grubu olarak, TEKNOSAB’daki fabrikamızla, Türkiye’yi diş protezinde dünyanın lider ülkeleri arasına sokmayı hedefliyoruz. Yakında temel atma törenimizi yapacağız inşallah, 2 yıl içinde de faaliyete geçirmeyi istiyoruz. Fabrikamız tamamlandığında 1.000 kişiye daha istihdam sağlayacağız. Fabrikamızla birlikte ülkemizin diş protezi ihracat tutarı 200 milyon dolara çıkacak ve dünyanın dört bir tarafına diş protezi ihraç edebileceğiz. Dentalde, ülkemizde tek seferde yapılan en büyük yatırım olacak tesisimiz, aynı zamanda bir eğitim merkezi olarak da görev yapacak. Türkiye’yi dünya dental sektöründe öncü ülkeler arasına sokmaya kararlıyız. Birlik ve beraberlik içinde bunu da başaracağız” dedi.

Programda ayrıca Eyrice Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 1 yıl ve daha üzerinde çalışan Soner Çakan, Büşra Yavuz, Melike Akdoğdu, Ezgi Gültekin, Zekiye Uysal, Nurgül Dönmez, Mevlüde Coşkun, Savaş Budak, Atilla Demirbaş, Arife Güneş, Hilal Süverce Aksoy, Bünyamin Kılıç, Burak Üçekiz, Ragıp Üçekiz, Fatma Naz Eyrice, Esmanur Eyrice Üçekiz, Tolga Canbol, Ezgi Ölçer, Özge Şentürk Gülşen, Gamze Olus Şengen ve İsmet Yanık’a plaket takdim edildi.