DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
27°C
Bursa
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Gökçelik, 2024 yarıyıl performansını değerlendirdi

Gökçelik, 2024 yarıyıl performansını değerlendirdi
01.08.2024
A+
A-

45 yılı aşkın üretim tecrübesiyle raf sistemleri üretimi konusunda iç pazarın yanı sıra dünyanın 70’i aşan ülkesine ihracat gerçekleştiren Gökçelik A.Ş. yönetim kadrosuyla birlikte 2024 ilk yarı yıl değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. İlk yarı yılı özveriyle bitiren Gökçelik’in gündeminde makine teçhizat, depo sistemleri ve TEKNOSAB yatırımları var. 

Perakende, lojistik ve sanayi başta olmak üzere pek çok farklı sektör için vazgeçilmez ürünler arasında yer alan raf sistemleri üretimi konusunda yarım asra yakın tecrübesiyle Bursa’da üretim yapan Gökçelik, çalışanlarıyla birlikte yarıyıl performansını değerlendirdi. Nilüfer Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yalçın Aras Konferans Salonu’nda gerçekleştiren toplantıda kurum yetkileri 2024’ün ilk altı ayını gözden geçirirken yılın ikici yarısı ile ilgili de stratejilerini masaya yatırdılar. 

Toplantıda hazır bulunan Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aras ve Genel Müdür Zafer Barış Yazan raf sistemleri, depo sistemleri, e-ticaret, ihracat ve iç piyasa satış performansları, kurumsal yatırımlar, AR-GE çalışmaları, yeni ürünler, 4. Fabrika Gökçelik Depo Sistemlerinin büyütülmesi, makine teçhizat ve TEKNOSAB’daki yer alan yeni fabrika yatırımı gibi pek çok konuyu ilgili departman yöneticileriyle birlikte masaya yatırarak durum değerlendirmesinde bulundu.

Yönetim Kurulu Üyesi H. Burak Aras toplantının sonunda yaptığı kapanış konuşmasında küresel ve bölgesel gerginlikler, ekonomide yaşanan başta yüksek enflasyon ve düşük kur gibi olumsuzluklara rağmen hedefleri yakalama konusunda gösterilen üstün performans nedeniyle çalışanları kutladı.

Toplantının ardından Bursa Sheraton Hotel’de düzenlenen motivasyon gecesi ise renkli anlara sahne oldu. Yemekli gecede Gökçelik Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Bahar Erkan’ın dans hocası Ahmet Gezen ile sunduğu tango gösterisi büyük beğeni topladı. Karaoke ile devam eden gecede çalışanlar, gruplar halinde sahne alarak gönüllerince eğlendiler.