DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
33°C
Bursa
33°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C

Gold Harvest Lezzetleri Uluslararası Arenada Tescillendi!

Master Nut Leblebi Ezmesi 3 Yıldızla “Sıradışı Ürünler” Kategorisinde!

Gold Harvest Lezzetleri Uluslararası Arenada Tescillendi!
A+
A-

Gold Harvest, Belçika merkezli Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından düzenlenen Superior Taste Award’da büyük bir başarıya imza attı. Şirketin Master Nut Leblebi Ezmesi, 91.8 puan alarak 3 yıldız ile “Sıradışı Ürünler” kategorisinde yer alırken, Master Nut Ballı Mısır Cipsi de “Göze Çarpan Ürünler” kategorisine girmeyi başardı.

Gıda sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Superior Taste Award’ı kazanan Gold Harvest lezzetleri, bu sayede uluslararası arenada da tescillenmiş oldu. 200’den fazla profesyonel şef ve sömeliyenin yer aldığı jüri tarafından değerlendirilen ürünler, Le Guide Michelin ve Gault & Millau gibi sektörün en iyi kuruluşları tarafından öne çıkarılan isimlerden de onay almış oldu.

Yenilikçi Uygulamalar ve Aralıksız Üretim

2018 yılında “Gold Harvest Kuruyemiş Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” adıyla kurulan Gold Harvest, 65.000 metrekarelik tesisi ve yıllık 98.000 ton kuruyemiş, kuru meyve ve cips üretim kapasitesiyle pazara yön vermeye devam ediyor. Şirket, yenilikçi uygulamalar ve araştırmalarla Türkiye’ye ve dünya pazarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu başarı, Gold Harvest’ın ürünlerinin kalitesini ve lezzetini bir kez daha kanıtlamış oldu. Şirket, önümüzdeki dönemde de yenilikçi ürünler geliştirmeye ve tüketicilere en iyi lezzet deneyimini sunmaya devam edecek.

ETİKETLER: