DOLAR
32,2826
EURO
35,0391
ALTIN
2.472,73
BIST
10.496,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Vekil Gözgeç, ilçe ziyaretlerine Osmangazi ilçesinden devam ediyor

Vekil Gözgeç, ilçe ziyaretlerine Osmangazi ilçesinden devam ediyor
A+
A-

Programına, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında yapılan öğrenci projelerini inceleyerek başlayan Vekil Gözgeç, öğrencilerle hazırladıkları projelerin amacı, hedefi ve faydaları hakkında sohbet etti. Milletvekili Gözgeç; “Gençlerimiz hayal ediyor, proje hazırlıyor ve gerçeğe dönüştürüyor. Özellikle Meslek liselerimizin ,gençleri geleceğe hazırlayan proje  çalışmaları , öğrencilerimizin kendilerine olan özgüvenini artırmakta.Bu fuarlar öğrencilerimizin kişisel gelişimleri ile bilgi ve birikimlerine çok önemli katkılarda bulunuyor . Sevgili öğrenciler, biliniz ki yeryüzünde hiçbir icat sıfırdan var olmamıştır. Her bilimsel buluşun mutlaka öncesi bulunmaktadır. Eminim ki proje çalışmalarınızın her biri, ileride başarılı çalışmalarınıza atılacak büyük imzaların ilk basamağı olacaktır. Bu güzel projelere imza atan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Osmangazi İlçe Kadın Kollarının Çevre Dostu bir proje başlattığını belirten Vekil Gözgeç ; “Osmangazi ilçe Kadın Kolları Ekonomi İşleri Birim Başkanımız Filiz Gocuk ‘tan , bugün öğrencilerimiz ile birlikte  Atık bitkisel Yağlardan ,  Sabun Yapmayı öğrendik . Osmangazi Kadın Kollarımız ,bu geri dönüşüm projesi ile bir yandan israfın önüne geçilmesini amaçlarken, diğer yandan atık yağlardan sabun yapımı ile çevrenin korunmasına,ülke ekonomisine katkı koymayı hedefliyor ” dedi.

Fatih mahallesinde esnaf ve vatandaşla da bir araya gelen Gözgeç, halka hizmet için seçildiklerini belirterek, “Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte seçim bölgemizde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Halkımızın taleplerini,önerilerini dinleyip, hasbihal  ediyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, halkımız için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.Salgınla mücadelede milletimizle beraber önemli mesafe katettiğimizi belirten  Gözgeç, “Maske, mesafe ve hijyen kuralları doğrultusunda vatandaşlarımızla bir araya geliyor, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. AK Parti hükümeti olarak daima milletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Fatih mahalle muhtarı Ziya Alınca’yı da Osmangazi teşkilatı ile beraber ziyaret eden vekil Gözgeç, Mahalle hakkında yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.Gözgeç, Fatih Mahalle Başkanı Sait Atış’ın vefat eden babası Mehmet Atış için taziye ziyaretinde bulundukdan sonra Çıkan yangın neticesinde dükkanı yanan Çiftehavuzlar mahallesi esnaflarından Beylerbey Yufkacısı Ömer Salih Eker’i ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Milletvekili Gözgeç, daha sonra Mahalle Başkanları ve yönetimleriyle Çiftehavuzlar mahallesinde toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında konuşan vekil Gözgeç; “Teşkilatımızla yüzyüze toplantılar yaparak öncelikle hasret gideriyoruz .Ru be Ru toplantıları özlemişiz . Mahalle başkanlarımız ile  mahalle çalışmalarımızı konuştuk.  Biz mahallelerde, vatandaşımızın her konuda , kim var diye etrafına baktığında mahalle başkanını yanında bulmasını arzu ediyoruz. Mahalle Başkanlarımız, her zaman iyi gününde kötü gününde vatandaşımızın her daim yanında .Vefakarca ülke mizin geleceği için çalışan Mahalle Başkanlarımıza teşekkür ediyorum .” şeklinde konuştu.