DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Açık
19°C
Bursa
19°C
Açık
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı

Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı

Yıldırım Belediyesi, ilçenin sağlık hizmetlerine 9. önemli katkı olan Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlığı Merkezi’ni açtı.

Yıldırım Belediyesi, ilçeye 9. sağlık yatırımı olarak Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlığı Merkezi’ni hizmete açtı. Açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Milletvekili Mustafa Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Mersin, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Ferhan Ekinci ve il başkan yardımcıları, ve vatandaşlar katıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, belediyeciliğin sadece altyapı ve yol yapmakla sınırlı olmadığını, hemşehrilerinin yaşam konforunu artıracak tesisleri Yıldırım’a kazandırmak için çalıştıklarını belirtti. Aile sağlığı merkezinin, ilçeye kazandırılan 9. sağlık yatırımı olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, bu tür hizmetlerin hayırseverler, Büyükşehir Belediyesi ve ilgili Bakanlıkların desteğiyle gerçekleştirildiğini söyledi. Aynı zamanda, bu yatırımların millet devlet birlikteliği ve kurumlar arası uyumun güzel bir örneği olduğunu ifade etti.

Aile sağlığı merkezinin yanı sıra Fidyekızık, Erikli, Karaağaç ve Davutkadı mahallelerine yapılacak aile sağlığı merkezleriyle ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlığı Merkezi’nin 500 metrekarelik bir alana sahip olduğunu ve 5 poliklinik odası, tıbbi müdahale odası, çocuk emzirme odası, aşı odası, dinlenme odası gibi bölümleri bulunduğunu açıkladı. Merkezin 2 doktor ve 2 aile sağlığı çalışanıyla hizmet vereceğini belirten Başkan Yılmaz, hayırsever Kadir Atasoy’a ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Hayırsever Kadir Atasoy da açılışta bir konuşma yaparak, hayır işlerine katkıda bulunmaya çalıştıklarını ve bu hayrı işlemeyi kendilerine nasip eden Rabb’e şükür ettiklerini dile getirdi. Ayrıca, hayra aracılık etmenin de önemli olduğunu vurguladı ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Ekinci’ye teşekkür etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, Yıldırım Belediyesi’nin ilçenin kaderini değiştirdiğini ve Yıldırım’ı cazibe merkezi haline getirmek için yoğun bir çaba sarf ettiğini ifade etti. Başkan Yılmaz’ı kutlayarak, Atasoy ailesini tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Mersin, Yıldırım Belediye Başkanı’nın özverili çalışmalarını övdü ve Yıldırım’ı geliştirmeye devam etme sözü verdi.

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, belediyenin ilçeye 9. sağlık yatırımını kazandırdığını ve bu hizmetin değerli olduğunu belirtti. Başkan Yılmaz ve belediyeyi hemşehrileri adına tebrik etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ı tebrik ederek, yatırılan hizmetin önemli bir eksikliği giderdiğini ve hayırsever Kadir Atasoy’a teşekkür etti.

Güllük Kadir Atasoy Aile Sağlı Merkezi’nin ilçeye kazandırılmasından dolayı duyulan memnuniyet ve teşekkürlerle açılış töreni sona erdi.