DOLAR
32,2453
EURO
34,8240
ALTIN
2.421,17
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
19°C

İnegöl Belediyesi Meclisi, ortak akılla örnek oldu

İnegöl Belediyesi Meclisi, ortak akılla örnek oldu

İnegöl Belediyesi Meclisi, 4 yıllık dönemde aldığı kararların yüzde 82’sini oy birliğiyle aldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 2020-2023 yıllarını kapsayan 4 yıllık dönemde İnegöl Belediye Meclisi’nin aldığı kararların yüzde 82’sinin oy birliğiyle gerçekleştiğini açıkladı.

Başkan Taban, “Hemşerilerimizin iradesinin güçlü sonucu olarak şahsıma ve ekibime yüklenen sorumluluğun meyvelerini topladıkça hem memnun oluyor hem de daha gayretli çalışmak adına kendimizi motive ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk gün Ortak Akıl vurgusunu kâğıt üzerine kalmamak koşuluyla tüm çalışmalarımızda uygulayacağımızı ifade etmiştik. Hamd olsun elde ettiğimiz bu yüzde 82’lik oy birliği oranı da bunun bir göstergesi. Farklı siyasi partilerden temsilcilerin yer aldığı meclisimizde her ay şehrimizi ilgilendiren konular üzerine toplanıyor ve özelinde uzun soluklu istişareler gerçekleştiriyoruz. Karar vermekte zorlandığımız bir konu var ise ilgili komisyonumuza konuyu havale ettikten sonra uzman gözüyle konuya eğilinmesini sağlıyoruz. Bu güçlü başarıda emeği geçen tüm meclis üyelerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bu oranı daha yukarılara çekmek adına da elimizden gelen gayreti sarf edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

ETİKETLER: