Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası yemekte buluştu

A+
A-

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin (HKMO)  16. Dönem Geleneksel yemek organizasyonu, Podyum Davet’te gerçekleştirildi. HKMO Başkanı Başar Bulut, yönetim kurulu üyeleri,  Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan, STK  ve Akademik oda temsilcileri ile çok sayıda üye katıldı.

Gecenin açılışında konuşan HKMO Başkanı Başar Bulut, pandemi ve ekonomik dalgalanmanın her sektörü etkilediği gibi üyelerini de etkilediğini belirtirken, zor dönemleri aşmanın en önemli anahtarının ise dayanışma ve destek olduğunu söyledi.

Başkan Bulut sözlerinin devamında şöyle konuştu: “2022 yılını acısıyla, tatlısıyla geçirdik. 2023’e iyi başladık inşallah böyle devam eder. Aramızda çok genç meslektaşlarımız var. Hem meslektaşlarımızın arasındaki iletişimi arttırmak hem de bir araya gelerek özlem gidermek istedik. Katılım sağlayan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm dünyanın geçtiği bu zorlu dönemi biz de ancak dayanışarak en az hasarla atlatabiliriz.”

Meslekte 40 ve 25 yılını dolduran üyelere plaket takdim edildiği gecede ayrıca genç mühendislere de rozet takıldı.

Gece, pasta kesimi ve üyelerin eğlenmesiyle devam etti.