DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Açık
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Hasan Eker yeniden TÜRSAB genel merkez yönetiminde

A+
A-

Hafta sonunda İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) 24. Olağan Genel Kurulu’nda Firuz Bağlıkaya başkanlığındaki TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine yeniden seçilen Hasan Eker, “Ülke geneline yönelik olduğu gibi Bursa ve Güney Marmara’daki turizm değerlerimiz ve potansiyelimize yönelik olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Genel Kurul sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eker, “TÜRSAB, Firuz Başkanımızdan önceki yıllarda mali sıkıntılar içinde olan bir kurumdu. Firuz Başkanımız ilk döneminde yönetimi devraldıktan sonra uyguladığı mali disiplin sayesinde borçlar ödendi, TÜRSAB’ın önü açıldı ve faal bir kurum haline geldi. Dolayısıyla gerek sürdürülen mali disiplin, gerekse sektöre ve üyelere yönelik çalışmalar sonucu TÜRSAB üyeleri Firuz Başkan’a ve Yönetimine yönelik güvenlerini tazelediler” dedi.

Açıklamasında, yeni dönemde TÜRSAB’ın önünün daha da açık olacağını belirten TÜRSAB Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Burkon Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, “Bundan sonra TÜRSAB’ın önü daha da açık ve daha etkin olacak. Haliyle kazanan da ülkemiz turizmi ve ekonomisi ile birlikte üyelerimiz olacak. Tüm üyelerimize de bize olan güvenleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Eker açıklamasını şöyle tamamladı: “Şunu da belirtmek isterim ki; Bu dönemde de Bursa’nın TÜRSAB Genel Merkez Yönetiminde temsil ediliyor olması kentimiz ve bölgemiz turizm sektörü için elbette önemliydi. Bizler de Ülke geneline yönelik olduğu gibi Bursa ve Güney Marmara’daki turizm değerlerimiz ve potansiyelimize yönelik olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

ETİKETLER: