Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Parçalı Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
27°C

İnegöl Belediyesi, Kurum Öğretmenlerini Ödüllendirdi

İnegöl Belediyesi, Kurum Öğretmenlerini Ödüllendirdi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kurum bünyesinde görev yapan 59 öğretmeni bir araya getirdi. Belediye Ek Hizmet Binasında düzenlenen programda, Başkan Taban öğretmenlere günün anısına hediye takdim etti.

Programda konuşan Başkan Taban, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Her birinizin öğretmenler gününü kutluyorum. 24 Kasım sembolik bir gün olsa da nihayet itibariyle hatırlamak, hatırlanmak güzel duygular. Takvime işlenmiş bir gün gibi olsa da öğretmenlerimiz bizim için her gün değerli. Nasıl ki bir kişiliği, insanı anne-baba yetiştiriyorsa, o bireyde mutlaka öğretmenlerimizin de izi var. Bugün belli bir mevki makam sahibi insanların da hepsinin bir öğretmeni var. Bu buluşma vesilesiyle ben kurumumuza ve şehrimize emeğiyle, desteğiyle, öğretisiyle, gayretiyle katkı koyan tüm çalışmalar arkadaşlarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin vasıtasıyla benim kurumumda da öğretmen eli kursiyerlerimize, öğrencilerimize değmiş oluyor” dedi.

Başkan Taban, öğretmenlerin her zaman toplumun en önemli unsurlarından biri olduğunu belirterek, “Öğretmenlerimiz, geleceğimizi inşa eden, ülkemizi daha iyiye taşıyan değerli insanlardır. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Programın ardından öğretmenlere günün anısına hediye takdimi gerçekleştirildi.