DOLAR
32,3954
EURO
34,8028
ALTIN
2.399,13
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

İnegöl Mobilya Sektörü MODEF ile Dünyaya Açılıyor

İnegöl Mobilya Sektörü MODEF ile Dünyaya Açılıyor
A+
A-

İnegöl Mobilyasının Dünyaya Açılan Kapısı MODEF 49. Kez Kapılarını Açtı

Türkiye’nin mobilya başkenti İnegöl’de 49. MODEF Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı başladı. 20 bin metrekarelik alanda 170 firmanın yeni sezon ürünlerini sergilediği fuar, 7 Ekim Cumartesi akşamı son bulacak.

Fuar açılışına Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Varank ve Ayhan Salman, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri, Muhtarlar, yurtdışı ve yurtiçinden çok sayıda mobilya üreticisi ve alım heyetleri katıldı.

Fuarın açılış töreninde konuşan MODEF ve İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bu yıl 49. kez en köklü olanını düzenliyoruz. Bizim iddiamız en kaliteli olması. Bu aşama çok kökü olan aşama. 1980’lerin ortasından itibaren başlayan organizasyon, bugün 2023 yılında Türkiye ve Dünya’ya açılmıştır. Katkısı olan tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz. Birçok Belediye Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte bu süreci yönettik. İnşallah 7 Ekim’e kadar dünyanın 90 ülkesi ve Türkiye’nin her yerinden ziyaretçi ağırlayacağız. İnşallah bu organizasyon ihracatımızı ve istihdamımızı artıracak. Ekonomiye katkı sağlayacak. Biz bu projeyi 2024 misyonu içerisinde gerçekleştirdik. Ticaret Sanayi Odamızı desteklemekle birlikte 2023 yılında Hindistan’la başlıyoruz. Mart 2024 Amerika ve Dubai olarak gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Rusya ve Afrika pazarlarına ciddi yatırım yapacağız. İç piyasayı hızlandıracağız. Bu programda ciddi çalışma var. Katılım sağlayan esnaflarımız, yatırımcılarımız var” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise İnegöl’de her gün fuar havası olduğuna vurgu yaparak; “49.’su gerçekleşen İnegöl mobilya fuarı için bir arada bulunuyoruz. Aslında İnegöl her gün mobilya fuarı gerçekleştiriyor. Şehrimizin dört bir tarafındaki showroomlarla açık fuar niteliğinde fuarcılığını yapıyor. Burada da çok ciddi hazırlıklar var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl mobilyasıyla, tarımıyla, sanayisiyle, turizmiyle, tüm unsurlarıyla büyümeye devam edecek. Çok kıymetli misafirlere tekrar katılımları için teşekkür ederim” dedi.