DOLAR
32,2156
EURO
34,7094
ALTIN
2.450,42
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Açık
20°C

İnegöl’de Mevlid Kandili coşkusu

İnegöl’de Mevlid Kandili coşkusu

İnegöl Belediyesi, Mevlid Kandili gecesinde OSB Camisinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit programı düzenledi.

İnegöl Belediyesi, Mevlid Kandili gecesinde OSB Camisinde Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit programı düzenledi. Yatsı namazı öncesi okunan Kuran-ı Kerim ve edilen dualar sonrası, namaz çıkışında da helva ikramları yapıldı.

İnegöl halkı, Mevlid Kandili gecesinde İnegöl Belediyesi’nin düzenlediği programla bu özel geceyi huşu içerisinde geçirdi. Salı gecesi idrak edilen Mevlid Kandilinde, OSB Camisinde Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Vatandaşların adeta akın ettiği camide, yatsı namazı öncesi 2009 Türkiye Ezanı Güzel Okuma Yarışması 1’incisi, Üsküdar Çinili Cami İmam Hatibi Dursun Şahin Kuran-ı Kerim tilavetleri ile gönülleri mest etti.

İnegöl’ün vazgeçilmez geleneği

İnsanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutlanan Mevlid Kandilinde, İnegöl Belediyesi’nin kandil geleneği de devam etti. Uzun yıllardır her kandilde gerçekleştirilen ve artık şehrin vazgeçilmez geleneklerinden biri haline gelen İnegöl Belediyesi’nin helva ikramları, yine OSB camisinde yatsı namazı sonrası gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Taban’dan kutlama

Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerle birlikte OSB Camisindeydi. Burada ilçe halkının kandilini kutlayan Başkan Taban, mevlit ve helva ikramlarına katıldı.