Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
25°C
Bursa
25°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Açık
26°C

İnegöl’de kış öncesi asfalt seferberliği

İnegöl’de kış öncesi asfalt seferberliği

İnegöl Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt uygulamasına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Yunus Emre Mahallesi Işıktepe Sokakta da asfalt kaplama çalışmaları başlatıldı.

Gece gündüz devam eden çalışmaları, Belediye Başkanı Alper Taban Salı akşamı beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. BUSKİ’nin alt yapı çalışmasını tamamladığı Işıktepe Sokakta yapılan asfalt uygulaması incelemesine Başkan Taban ile birlikte Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Cemal Tekin ve mahalle sakinleri de katıldı.

Sokağın daha önce parke taş kaplı olduğu belirtilirken, alt yapı kazılarının ardından asfalt kaplandığı ifade edildi. 600 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğe sahip sokakta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 1760 ton PMT malzeme serimi ve 960 ton asfalt kaplama yaptığı ifade edildi.

Yağışlara hazır

Kış mevsimi öncesi asfalt çalışmalarının önemine dikkat çeken Başkan Alper Taban, “İnegöl’de alt yapı çalışmaları devam ediyor. Kazı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt kaplama çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, Yunus Emre Mahallesi Işıktepe Sokakta da asfalt kaplama çalışmalarımıza başladık. 600 metre uzunluğundaki sokağımızın tamamı asfaltla kaplanacak. Bu çalışmamızla birlikte sokaklarımız daha modern ve kullanışlı hale gelecek. Ayrıca, yağmur ve kar gibi hava koşullarına karşı da daha dayanıklı olacak. Yapılan çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.