DOLAR
32,4150
EURO
34,8024
ALTIN
2.404,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
23°C

İnegöl’de sanat her yaştan bireyle buluşuyor

İnegöl Belediyesi, sanat kurslarıyla her yaştan bireyin sanatla buluşmasını sağlıyor.

İnegöl’de sanat her yaştan bireyle buluşuyor

İnegöl Belediyesi, kültür ve sanatın her yaştan bireyle buluşması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2019 yılından bu yana 3200 kişinin eğitim aldığı sanat kursları, Belediye Başkanı Alper Taban tarafından ziyaret edildi.

Belediye Başkanı Alper Taban, dün akşam Gençlik Merkezinde devam eden THM Korosu çalışmaları ile resim atölyesini ziyaret etti. Burada kursiyerlerle buluşan Başkan Taban, koronun çalışmalarına da eşlik etti.

Ziyaret sırasında kurslara ilişkin konuşan Başkan Taban, “İnegöl Belediyesi olarak şehrimizi imar etme noktasındaki gayretimizi, vatandaşlarımızın kendini geliştirmesi, sanatla buluşması adına da sergiliyoruz. Bu kapsamda hem İNESMEK kurslarımız hem sanat kurslarımızın gördüğü ilgi de bizleri memnun ediyor. 2019 yılından bu yana pandemi sürecinde verilen zorunlu aralara rağmen 3200 dolayında vatandaşımız sanat kurslarımızda bu eğitimleri aldı. Her yaştan bireyin burada gelip çalışmalara katıldığını, enstrüman çaldığını, resim yaptığını, tiyatro eğitimleriyle sahneyle tanıştığını görüyoruz” dedi.

Başkan Taban, “Sanat, insanın ruhunu besleyen, ona farklı bakış açıları kazandıran bir unsurdur. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, vatandaşlarımıza sanatla buluşma fırsatı sunuyoruz. Bu kurslar sayesinde vatandaşlarımız hem kendilerini geliştiriyor hem de sosyalleşiyor. Bu vesileyle, sanat kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: