DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İnegöl’ün Geleceği Hep Birlikte Şekillenecek

İnegöl’ün Geleceği Hep Birlikte Şekillenecek

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Alper Taban, yeni dönem için vatandaşlardan önerilerini ve projelerini paylaşmalarını istedi.

Göreve geldiği günden bu yana ortak akıl ve istişareye önem veren Başkan Taban, 2024-2029 yıllarını kapsayan beyanname hazırlıklarında da bu ilkeyi sürdürüyor. Vatandaşların görüş ve önerilerine önem veren Taban, “İnegöl’de bu da olmalı” dediğiniz önerilerinizi, projelerinizi bizlere ulaştırın. Şehrimizi birlikte inşa edelim” dedi.

Herkesin Görüşü Önemli

Başkan Taban, “300 bin nüfusun tamamını kapsayacak, herkese dokunacak projelerimiz var. İnegöl’ü iyi biliyoruz. Eksiklerimizin de farkındayız. Yeni döneme dair beyanname çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ortak Aklın Gücüyle

Taban, “Göreve geldiğimiz ilk gün olduğu gibi bugün de ortak akıl ve istişare kültürünün gücüne inanarak hareket edeceğiz. Vatandaşlarımızın, STK’larımızın İnegöl’de bu da olmalı dediği önerileri, projeleri varsa bizimle paylaşmalarını arzu ediyoruz” diye konuştu.

Vatandaşların Katılımı Aranıyor

Talep, öneri ve şehrin ihtiyaçları noktasında yapılacakları yönlendirmeleri vatandaşlarımız öncelikle 0530 136 40 00 nolu WhatsApp hattımız olmak üzere; sosyal medya hesaplarımız ve 153 Çözüm Merkezimiz gibi tüm iletişim kanallarından bizlere iletebilirler. Gelin şehrimizi birlikte inşa edelim”