DOLAR
32,3596
EURO
34,6202
ALTIN
2.382,24
BIST
10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

İnsana değer zirvesi Bursa’da başladı

İnsana değer zirvesi Bursa’da başladı
A+
A-

Bursa’da düzenlenen 18. İnsan Kaynakları Zirvesi, insan kaynakları yönetiminin önemine dikkat çekti.

18. İnsan Kaynakları Zirvesi’nin açılışı, PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Özer ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız’ın konuşmalarıyla yapıldı.

Özer, konuşmasında, PERYÖN’ün Türkiye’de insan kaynakları alanında kurulmuş ilk sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, derneğin 50 yılı aşkın süredir sektöre önemli katkılarda bulunduğunu söyledi.

Yıldız ise insan kaynakları yönetiminin iş dünyasının başarısı için kritik öneme sahip olduğunu belirterek, zirvenin bu alandaki farkındalığı artıracağını ifade etti.

Zirvenin ilk günü, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez’in “İnsana Değer” konulu açılış oturumu ile başladı.

Daha sonra Oyak Renault İnsan Kaynakları & Etik ve Uyum Direktörü Tolga Görgülü ve Tofaş İnsan Kaynakları Direktörü Orçun Sarıca’nın katılımları ile “Yatırıma Değer”, Yeşilova Grup İcra Kurulu Başkanı Yalçın Yeşilova ve Kaplanlar Soğutma Genel Müdürü Nazlı Kaplan’ın katılımları ile “Nesile Değer”, Yeşim Grup Kurumsal İletişim Direktörü Dilek Cesur ve Borusan Grup İnsan, İletişim ve Sürdürülebilirlik Başkanı Nursel Ölmez Ateş’in katılımları ile “Küresel Değerler”, İnovasyon Yönetim Danışmanı Müjgan Çetin’in katılımıyla “Geleceğe Değer”, Eker Süt Ürünleri ve Gıda San. Tic. A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker’in katılımı ile “Değer Katanlar” ve Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Mert Fırat ile Klinik Psikolog, Konuşmacı ve Yazar Beyhan Budak’ın “Bana Değer” konulu oturumları gerçekleştirildi.

İkinci gün ise, “İnsana Değer” konulu panel, “İnsana Değer” konulu sunumlar ve “İnsana Değer” ödülleri töreni ile devam edecek.

Zirvenin sonunda, insan kaynakları alanında çalışan profesyoneller ve akademisyenler, iş dünyasının başarısı için insan kaynakları yönetiminin önemi konusunda fikir alışverişinde bulundu.