DOLAR
34,0872
EURO
38,1212
ALTIN
2.847,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
23°C
Bursa
23°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
28°C

İş Süreçlerinizi Yönetmek Hiç Bu Kadar Kolay ve Pratik Olmamıştı

İş Süreçlerinizi Yönetmek Hiç Bu Kadar Kolay ve Pratik Olmamıştı
08.07.2024
A+
A-

Şirketlerin kaynaklarını verimli kullanmasını sağlıyor.

Entegrasyonun dijital dönüşümün önemli parçalarından biri haline geldiği günümüzde, birbirleriyle konuşan uygulamalar, şirketlerin kaynaklarını verimli kullanmasını sağlıyor. Her türlü uygulama ile kolaylıkla entegre olacak şekilde tasarlanan Low Code PaperWork BPM platformu, geçtiğimiz günlerde WhatsApp entegrasyonunu duyurdu. Bu yeni gelişme ile kullanıcılar, yalnızca WhatsApp uygulamasını kullanarak talepler oluşturabiliyor ve PaperWork üzerinde iş akışlarını başlatabiliyorlar.

WhatsApp Chat Botu, PaperWork BPM platformunun entegre bir parçası olarak faaliyet gösteriyor. Üretim ve hizmet sektörlerinde, özellikle mavi yakalı çalışanları sürece dahil ederek verimliliği maksimum düzeye çıkarmayı hedefleyen bu çözüm, şirketlerin iş süreçlerini büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Üretim gibi zorlu ortamlarda bile İSG, uygunsuzluk, ramak kala ve öneri toplama gibi süreçlerde veri toplama ve iş akışlarının PaperWork üzerine aktarılmasını basitleştiren bu entegrasyon ile beyaz veya mavi yakalı fark etmeksizin tüm çalışanlar iş süreçlerine daha aktif bir şekilde katılabiliyorlar.

Entegrasyonun sağladığı başlıca avantajlar:

Kullanım Kolaylığı: WhatsApp üzerinden veri girişi yaparak PaperWork BPM’de iş akışı başlatmak artık mümkün. Bu sayede süreçlerde hız kazanmak mümkün.

Herkesin Katılımı: Sistemler karışık olduğu için, bilgi toplanamayan herkes kolaylıkla WhatsApp üzerinden süreçlere dahil edilebilir.

Artan Verimlilik: Şirketler ve fabrikalar için süreç verimliliği muazzam bir şekilde artıyor. Çalışanlarınızın iş süreçlerine katılımı kolaylaşıyor ve operasyonel etkinlik sağlanıyor.

PaperWork platformu sağladığı kesintisiz süreçlerle hataları azaltırken müşteri memnuniyetini de yükseltiyor.

ETİKETLER: ,