Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
22°C
Bursa
22°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Çok Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
18°C

İznik’e Tarihi Spor Yatırımı

İznik’e Tarihi Spor Yatırımı
A+
A-

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, ilçeye kazandırılan Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi’nin İznik tarihinin en büyük spor yatırımı olduğunu söyledi.

Başkan Usta, yaptığı açıklamada, “En değerli yatırımın gençlerimize yapılan yatırım olduğu bilinciyle göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gençlik ve spor çalışmalarımız en çok önem verdiğimiz konular oldu. Bu kapsamda ilçemize kazandıracağımız Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projemiz için uzun süredir çalışma yürütüyoruz. Projemizin hayata geçmesinde desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğümüze ve değerli milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bu yatırımımız ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

İznik’in Spor Potansiyeli Artıyor

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezi projesi, ilçenin spor potansiyelini artıracak. Projenin tamamlanmasıyla birlikte İznikli sporcular, uluslararası standartlarda bir tesiste spor yapma imkanı bulacak.