DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
15°C
Bursa
15°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı

Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara aşure ikramı

Karacabey Belediyesi, her yıl muharrem ayında gerçekleştirdiği aşure ikramına bu yıl da devam etti.

Karacabey Belediyesi; muharrem ayının 10. gününe denk gelen Aşure Gününde aşure dağıtarak hem Muharrem ayının hem de birlik, dayanışma ve paylaşma duygularının önemine dikkat çekti.

Katılım yoğun oldu

Pazaryerinde gerçekleşen etkinlikte Başkan Özkan ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri yer alırken, aşure dağıtımına esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Paylaşmanın, bereketin, birlik ve beraberliğin simgesi olan Aşure Günü dolayısıyla muharrem ayının manevi önemine vurgu yapan Başkan Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, mübarek muharrem ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızla buluşup, aşure ikramında bulunmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Aşure Gününün özünde zaten kardeşlik var, birlik var, sevgi var, anlayış ve hoşgörü var. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, Aşure Günü’nün tüm İslam âlemine ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.