Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Karacabey’de toplu sünnet şöleni

Karacabey’de toplu sünnet şöleni

Karacabey Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, bu yıl da ailelerin ve çocukların ilk mürüvvet heyecanıyla geçti. 

Atatürk Kültür Parkında gerçekleşen sünnet şöleni programına, 101 çocuk aileleriyle birlikte katıldı.

Düzenlenen programda; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, İlçe Müftüsü Abdullah Karaca, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Nurettin Arif Kurtulmuş ve Tarık Akman ile AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan yer aldı. 

Mutluluk duyduk

Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayan programda, daha sonra çocuklar için düzenlenen bando gösterisi yer aldı. Programda konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geleneksel sünnet şöleninde her yıl renkli görüntüler yaşandığını ve miniklerin bu ilk mürüvvetlerine aileleriyle birlikte ortak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Büyükşehir Başkan Vekili Yıldız da emeği geçenleri tebrik ederek, şölenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Doyasıya eğlendiler

Sünnet şöleni kapsamında düzenlenen bando gösterisinde, birbirinden renkli şarkılar eşliğinde verilen konserde minikler sahnede doyasıya eğlenme imkanı buldu. 

Daha sonra balon gösterisi ile devam eden program, illüzyon gösterisi ve jonglör gösterisi ile devam etti. Sünnet olan çocuklar, aileleriyle birlikte doyasıya eğlenme imkanı buldu.