DOLAR
32,5792
EURO
35,2675
ALTIN
2.469,13
BIST
10.886,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Hafif Yağmurlu
28°C
Bursa
28°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
34°C

Kayapa OSB polis merkezine kavuşuyor

Kayapa OSB polis merkezine kavuşuyor
A+
A-

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte polis karakolunun inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte Kayapa OSB’ye kurularak, Kayapa Mahallesi, Kayapa OSB, Hasanağa OSB, Akçalar, 30 Ağustos, Zafer, Kızılcıklı ve Barış mahallelerine hizmet verecek polis karakolunun inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu. 

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’nin (Kayapa OSB) müteşebbis heyet toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde polis karakolunun kurulması planlanan alanda incelemelerde bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen, Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy’dan bilgiler aldı. Daha sonra gerçekleşen toplantıda Kayapa OSB Müteşebbis Heyeti ile görüşen Vali Mahmut Demirtaş, Bursa ekonomisine önemli bir katkı sağlayan bölgenin ihtiyaçlarını karşılamak adına her türlü desteğe açık olduklarını söyledi. 

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen Müteşebbis Heyet Toplantısı’nda konuşan Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy ise bölgelerinde tamamlanan altyapı çalışmaları ve diğer hizmetlerle birlikte Bursa ekonomisinin yapı taşları olan sanayicilere en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. Bölgelerine kazandırılacak olan polis karakol merkezinin yalnızca OSB’leri için değil çevresindeki birçok mahalle ve bölge için önemli bir kazanım olacağının altını çizen Yalçın Toy, “Bölgemizdeki güvenliğin temini için atılan adımları taçlandıracak olan polis merkezimizin yapımına en kısa sürede başlanacak ve bir büyük hizmet daha hayata geçirilmiş olacak. Bölgemizin üretim ortamı ve hacmini geliştirecek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.