DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Malatya kırsalındaki çocuklar Battalgazi ile üşümüyor

Malatya kırsalındaki çocuklar Battalgazi ile üşümüyor
A+
A-

Malatya’da Battalgazi Belediyesi, “Onlar üşürse, yürekler üşür” projesi kapsamında 11 mahallede yaşayan 500 ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu.

MALATYA (İGFA) – Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün tarafından hazırlanan ‘Onlar Üşürse, Yürekler Üşür’ projesi kapsamında Üniversite, Hacı Yusuflar, Bağtepe, Bulgurlu, Çamurlu, Yenice, Fırıncı, Üzümlü, Selvidağ, Çolaklı ve Hacıhaliloğlu Çiftliği Mahallesi’nde yaşayan 500 ihtiyaç sahibi çocuğa kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu. 

Mahalle muhtarları, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in kış mevsiminde mahallemizi ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi çocuklara yardımda bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Güder’in her zaman yanlarında olduklarını belirten muhtarlar, ekibine ve kendisine gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ettiler.

Battalgazi Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Osman Güder, gönül belediyeciliğini önemsediklerini söyledi. Üniversite Mahallesi Muhtarlığı’nın ev sahipliğinde ilçedeki 11 muhtarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Güder, “Malatya olarak kış aylarının en soğuk günlerini yaşıyoruz. 11 mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi yavrularımız, bu zorlu kış aylarında üşümesin diye Battalgazi Belediyesi olarak mont, ayakkabı, giysi ve kırtasiye yardımı gerçekleştirdik. Onların yüzündeki gülümsemeye vesile olduk” dedi.