DOLAR
32,2116
EURO
34,7630
ALTIN
2.424,81
BIST
10.180,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C

Mardin’de ‘dinamik denetim’ çalışması

Mardin’de ‘dinamik denetim’ çalışması
A+
A-

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen ‘Dinamik Denetim Süreci’ konulu genelgesi kapsamında Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla Koronavirüs tedbirlerine yönelik denetim yapıldı.

MARDİN (İGFA) – Koronavirüs Risk Haritasına göre düşük riskli iller arasında bulunan Mardin’de kontrollü normalleşme sürecinin başlamasının ardından Vali Mahmut Demirtaş, tarihi Birinci Cadde de denetimlerde bulundu. Yaklaşan turizm sezonu öncesinde elde edilen kazanımların devam etmesi için işletmecilere ve vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatan Vali Demirtaş, denetimlerde esnaflarla normalleşme süreci konusunda bir süre sohbet etti.

Normalleşme sürecinde Mardin her ne kadar iyi bir durumda olsa dahil bu kazanımlarımızı geri kaybetmemek için esnafların ve vatandaşların daha duyarlı olması ve kurallara uyması konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Demirtaş’a denetimlerde Vali Yardımcısı Birkan Tatlısöz, İl Emniyet Müdürü Vekili Muhittin İlker Emir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz eşlik etti.