DOLAR
32,6935
EURO
35,4017
ALTIN
2.497,82
BIST
10.797,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
30°C
Bursa
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
35°C
Salı Hafif Yağmurlu
34°C

Mezuniyet ile milli maç heyecanı bir arada yaşandı

Mezuniyet ile milli maç heyecanı bir arada yaşandı
03.07.2024
A+
A-

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenini coşkuyla gerçekleştiren Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı ile milli maç heyecanı bir arada yaşandı.

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenini coşkuyla gerçekleştiren Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı ile milli maç heyecanı bir arada yaşandı. Üniversite mezunları, mezuniyet töreninin ardından hocaları, aileleri, üniversite yönetimi ve çalışanları ile Avusturya – Türkiye maçını seyretti.  Öğrenciler, mezuniyet ile çifte kutlama yaparak unutulmaz anlar yaşadılar.

Türkiye’nin en köklü sağlık kuruluşlarından ve sağlık temalı sayılı üniversitelerinden biri olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyeti renkli ve görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Üniversitenin tarihi yerleşkesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninin ardından mezunlar, hocaları, aileleri, üniversite yönetimi ve çalışanları ile milli maç heyecanını yaşadı. Türkiye’nin galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından mezunlar kutlama yaptı.

Öğrenciler çifte kutlama yaptı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’te çeyrek final için sahaya çıktı. Leipzig Stadı ev sahipliğinde gerçekleştirilen maçta A Milli Futbol Takımı, Avusturya’yı  2-1 mağlup etmesi üzerine öğrenciler doyasıya eğlendi. Bezmialem ailesi tarafından yaşama uğurlanan öğrenciler, mezuniyet ile çifte kutlama yaparak unutulmaz bir gece yaşadılar.