DOLAR
32,2478
EURO
34,7804
ALTIN
2.458,12
BIST
10.332,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
14°C
Bursa
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Açık
19°C
Salı Açık
20°C

AK Partili Kılıç, Bursa’daki öğrenci yurtlarını inceledi

AK Partili Kılıç, Bursa’daki öğrenci yurtlarını inceledi
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde Uludağ Üniversitesi bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı öncesinde Uludağ Üniversitesi bünyesinde bulunan Emir Sultan, Uluşehir ve Süleyman Çelebi öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

Kılıç, yaptığı açıklamada, “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda öğrenci kardeşlerimizi her anlamda eksiksiz bir şekilde ve rahatça geleceklerini şekillendirebilecekleri ortamlarda, verimli bir şekilde eğitim hayatlarını sürdürebilecekleri ortamları oluşturabilmek adına büyük gayret sarf ediyoruz” dedi.

Kılıç, ziyaretleri sırasında öğrencilerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Öğrencilerin barınma, yemek, sosyal aktivite gibi konularda taleplerinin karşılanması için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Kılıç, “Yurtlarımızın, öğrencilerimizin barınma ihtiyacının yanı sıra diğer tüm ihtiyaçlarını giderecek şekilde hazırlandığını gördük” diye konuştu.

Türkiye’nin atık her anlamda isminden söz ettiren bir ülke olduğunu belirten Kılıç, gençlerin Türkiye’ye kattığı değerin son derece önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Onlara güveniyoruz ve İnşallah onların gelecekte çok güzel işlere imza atacaklarına inanıyoruz. Bursamız bir öğrenci kenti aynı zamanda, gençlerimizin yaşamlarında eşsiz anılar biriktirebilecekleri her yönüyle güzel bir şehir. Gençlerimizin güzel bir eğitim hayatı sürdürebilmeleri için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış vaziyette. Gençlerimizi Bursamıza bekliyoruz.”

ETİKETLER: