DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN BADEMLİ, HASKÖY, HANÇERLİ VE ESENCE’DE PARKE ÇALIŞMASI

<strong>MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN BADEMLİ, HASKÖY, HANÇERLİ VE ESENCE’DE PARKE ÇALIŞMASI</strong>
A+
A-

Mudanya’da ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için üst yapıya önem veren Mudanya Belediyesi, cadde ve sokaklarda yol çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bademli, Hasköy, Hançerli ve Esence’de toplamda 8000 metrekare alanda parke çalışması başladı.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde belirlenen program kapsamında birçok mahallede eş zamanlı olarak parke ve yol açma çalışmalarına başladı.  Bademli, Hasköy, Hançerli ve Esence mahalleleri beton parke çalışmalarıyla yenileniyor. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mahalle ayrımı yapmadan ilçemizin dört bir yanına hizmet götürüyoruz. Mudanyalı hemşerilerimizin, daha mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza sağlıklı ulaşım şartları sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER: