Belediye iştiraki MUDAŞ tarafından işletilecek olan lokanta; başta emekliler, öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar olmak üzere tüm Mudanyalılara sağlıklı ve dengeli bir öğün sunmayı amaçlıyor.
Ekonomik ve Sağlıklı Menü Seçeneği
Lokanta Mudanya’da hafta içi her gün 11.45 ile 14.00 saatleri arasında dört çeşit yemekten oluşan menü, 150 TL sabit fiyatla servis edilecek. Projenin bir parçası olarak, Mudanya merkezindeki mevcut MUDAŞ Restoranı da bundan böyle "Lokanta Mudanya" ismiyle faaliyetlerini sürdürecek.
Güzelyalı’da Yeni Hizmet Noktaları
Belediye, Güzelyalı’daki hizmet ağını sadece yemekle sınırlı tutmuyor. Lokanta ile aynı yerleşkede bulunan Büfe Mudanya şubesinin de Şubat ayı içerisinde açılması planlanıyor. Lokantadan farklı olarak büfe, haftanın yedi günü tam gün esasına göre hizmet verecek.
Başkan Dalgıç’tan Dayanışma Vurgusu
Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, projenin temelinde sosyal adalet ve eşit yurttaşlık ilkelerinin yattığını belirtti. Kamusal kaynakların doğrudan toplum yararına kullanılmasının önemine değinen Dalgıç, bu sofraların ilçedeki dayanışma kültürünü pekiştireceğini ifade ederek tüm vatandaşları açılış törenine davet etti.





Yorumlar